Werkwijze

Om een kostenbewust, economisch en esthetisch verantwoord ontwerp te realiseren, zijn wij graag zo vroeg mogelijk betrokken in het ontwerptraject. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring, optimaliseren wij samen met de architect en opdrachtgever het ontwerp. Hierbij nemen wij vanaf het allereerste ontwerp de invloed van de uitvoeringsmethodiek mee in onze afwegingen.

Wat er ontworpen wordt, moet ook gebouwd kunnen worden. Wij hanteren de stelling dat tekenen bouwen op papier is en bij ons geldt “afspraak is afspraak”.

Diensten

Wij bieden onze diensten in een drietal keuzeadviezen aan. Op deze manier kunnen wij al onze opdrachtgevers nog beter bedienen:

a) Basis:

De vertaling van bouwkundige ontwerpen in constructieberekeningen en schetsen t.b.v. de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning).

b) Uitgebreid:

Bij het “uitgebreid pakket” bieden wij naast de constructieberekeningen ook digitale constructietekeningen (in ACAD getekend) aan. Op deze tekeningen vindt u overzichtelijke plattegronden en eventuele gevelaanzichten. Deze zijn geschikt om een omgevingsvergunning aan te vragen of om een offerte te laten opstellen door een aannemer.

c) Totale pakket:

Het “Totale pakket” is met name bedoeld voor grote en complexe projecten. Bij dit soort projecten hoort het vervaardigen van bouwkundige werktekeningen, het bijwonen van ontwerpteamvergaderingen, bouwvergaderingen tijdens realisatie, controle van tekeningen of constructieberekeningen t.b.v. productie prefab-onderdelen en controles op de bouwplaats.

Persoonlijk advies of meer informatie over onze werkwijze? Bel ons; 0486 417430