Disciplines

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan de kwaliteit tijdens lopende projecten. Om u een indruk te geven, hebben wij een aantal van onze referenties geselecteerd. Deze zijn per discipline ingedeeld.

Woningbouw

De woning is een van de belangrijkste basisbehoefte van de mens. Het is de plek waar je thuis bent. Met als toppunt van woongenot dat ene huis, gebouwd naar eigen wens en inzicht. De bouw van dat unieke “thuis” is voor velen een 'once in a life time'-ervaring, die zorgvuldig wordt voorbereid en waaraan - terecht - hoge eisen gesteld worden. Constructieburo Landerd heeft ruime ervaring op het gebied van woningbouw, zodat wij een betrouwbare partner kunnen zijn bij alle voorkomende constructies.

Lees meer...

Utiliteitsbouw

Gebouwen zijn er in vele soorten en maten. Scholen, winkelpanden en bedrijfshallen, kantoren en productiebedrijven, industriële complexen en koel- vriesopslag, maar ook brandweerkazernes, dierenklinieken en medische instellingen of productiefaciliteiten voor de voedingsmiddelenindustrie. Allemaal hebben ze hun eigen functie en toepassing. Dus vormt elk bouwplan de oplossing voor een unieke probleemstelling.

Lees meer...

Agrarische bouw

Het boerenbedrijf stelt geheel eigen eisen aan de functionaliteit van haar infrastructuur. Of het nu gaat om stallen of om een compleet agrarisch bedrijf; een gebouw moet vooral duurzaam en bruikbaar zijn. 

Lees meer...

Onderhoud en renovatie

Waar onderhoud is verzaakt, komt renovatie kijken. Ook dan is de expertise van een goede constructeur noodzakelijk.

Constructieburo Landerd zal eerlijk adviseren, waarbij de kennis van verschillende materialen goed van pas komt. Daarin zullen wij u adviseren en onze ervaring met constructies inzetten. Wij zijn daarom een betrouwbare partner bij alle voorkomende constructies.

Lees meer...

Persoonlijk advies of meer informatie over onze werkwijze? Bel ons; 0486 417430